jauhemaalaamo koneiden ja laitteiden osat

Metalliset sisä- ja ulkokalusteet

Sisäkalusteet maalataan useimmiten epoksimaaleilla. Sen pinta kestää mekaanista kulutusta parhaiten. Polyesteri- ja polyuretaanimaalit puolestaan sopivat ulkokäyttöön. Ne ovat parhaiten sään ja uv-säteilyn kestäviä.

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus Metapinta

Koneiden ja laitteiden osat

Metapinta Oy jauhemaalaa osia ja komponetteja mm. kulkuneuvoihin, öljypolttimiin ja muihin laitteisiin ja koneisiin. Yksilöllinen käsiruiskumenetelmämme sopii näihin erityistä laatua ja osaamista vaativiin tehtäviin.

Monissa teollisissa sarjatuotteissa värisävyjen merkitys ja yhtenäisyys on niin oleellista ja ehdotonta, että maalinvalmistaja toimittaa tarvittavat maalit ja sävyt. Muutoin käytämme maailmanlaajuiseen väristandardiin perustuvaa RAL-värikarttaa. Halutessanne voitte katsoa RAL-värikartan Suomen standardoimisliiton sivuilta.

Voimme myös lakata tuotteita. Lakka antaa kovan ja iskunkestävän pinnan. Maaleilla voidaan tehdä myös erilaisia muita pintakuviointeja, kuten mattaa tai erilaisia rakennepintoja. Kysy lisää, niin kerromme mielellämme vaihtoehdoista.

jauhemaalaus koneiden ja laitteiden osat Metapinta

Räystäät, vesipellit, kaiteet, valaisimet, julkisivulevyt jne.

Rakentamisessa tarvitaan Suomen ankaraa talvi-ilmastoa, aurinkoa ja kolhujakin kestäviä tuotteita. Valittavana on kaksi jauhetta: polyesteri- ja polyuretaanijauheet.

Polyesteri kestää hyvin ulkona, mutta se ei oikein siedä kemiallista puhdistusta. Polyuretaanimaalipintaa voidaan puhdistaa kemikaaleilla, ja se sietää myös iskuja ja kolhuja. Kysy lisää oikean maalijauheen valinnasta!

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus Metapinta Lahti2

Maalit

Maalit valitaan tuotteen kemiallisen tai mekaanisen rasituksen ja käyttöolosuhteiden perusteella. Sisä- ja ulkokalusteisiin käytetään eri maalijauheita.

Käytämme epoksijauhetta sisäkäytössä ja polyesterijauheita ulkona. Joissain tapauksissa kahta ensin mainittua jauhetta voidaan sekoittaa keskenään. Lisäksi valittavana on polyuretaanijauheita.

Maali levitetään käsiruiskulla ja kuumennetaan uunissa tuotteesta riippumatta aina samalla tavalla.

jauhemaalaamo Metapinta Lahti - maalit

Pakkaus, välivarastointi ja kokoonpano

Tuotteenne voi tarvita myös pakkaamista, välivarastointia ja kokoonpanoa. Metapinnalla on tiloja ja osaamista tuotteiden logistiikkaan ja muihin lisäpalveluihin.

Toimitusvarma ulkoistaminen lisää yrityksenne tuottavuutta sekä säästää teiltä aikaa ja vaivoja. Se nopettaa tuotannollista läpimenoaikaa ja pääomien kiertoa.
Kysy lisää palveluistamme!

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus Metapinta Lahti - pakkaus